دانشکده مدیریت دانشگاه صنعتی امیرکبیر با همکاری Maastricht School of Managementکشور هلند اقدام به پذیرش دانشجو و برگزاری دومین دوره مشترک دکتری حرفه ای مدیریت کسب و کار (DBA) می نماید. شرایط و مشخصات دوره به اختصار به شرح ذیل می باشد:

۱.شرایط پذیرش:

• حداقل دو سال سابقه کار
  • مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد از دانشگاه های معتبر
  • کسب نمودن امتیاز لازم در بررسی مدارک تحصیلی و حرفه ای
  • کسب نمره قبولی در مصاحبه تخصصی

۲. نحوه گزينش دانشجو:

• بررسی سوابق تحصيلی داوطلبان و دعوت به مصاحبه تخصصی

پس از بررسی اولیه سوابق تحصیلی داوطلبان (كه مشخصات خود را در بازه زمانی تعيين شده در سامانه تحصيلات تكميلی دانشگاه وارد نموده ­اند)، با توجه به بررسی اولیه سوابق تحصیلی وحرفه ای داوطلبان، داوطلبان حائز شرایط به مصاحبه تخصصی دعوت می گردند. لازم به ذكر است كه مرحله اول بر اساس سوابق آموزشی و کاری داوطلب و امتيازدهی به آنها انجام می­ شود. شاخص­ های اصلی كيفيت و رده دانشگاه های مقاطع كارشناسی و كارشناسی ارشد، معدل مقاطع كارشناسی و كارشناسی ارشد، مدت دوره تحصيل كارشناسی و كارشناسی ارشد، مدرك معتبر زبان انگليسی و سوابق کاری و اجرایی داوطلب می باشند.

• برگزاری مصاحبه تخصصی

كليه دعوت شدگان به مصاحبه تخصصی بايد در تاریخ‌های مشخص شده جهت انجام مصاحبه به دانشکده‌ مديريت، علم و فناوری مراجعه نمايند. لازم است قبل از مراجعه، دعوت شدگان گرامی به سايت دانشكده مراجعه و از زمان و مکان دقيق مصاحبه اطلاع حاصل نمايند.

۳. مراحل تحصیلی

• تحصيل در دوره دكتری بصورت تمام وقت می باشد.
  • محدودیت سنی در پذیرش دانشجویان وجود ندارد.
  • مدرک دوره دکتری مدیریت کسب و کار (DBA) در صورت تکمیل و دفاع موفقیت آمیز دانشجویان از رساله دکتری، از سوی Maastricht School of Management صادر و با توجه به قرارداد فیمابین و مجوز اخذ شده از وزارت علوم، به تایید دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسیده و سپس مورد تایید و ارزشیابی از سوی وزارت علوم قرار می گیرد.
  • شرایط آموزشی و اخذ مجوز دفاع از پایان نامه تابع شرایط و مقررات آموزش دانشگاه صنعتی امیرکبیر و  Maastricht School of Management می باشد.
  • برگزاری دوره به صورت مشترک توسط اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر و Maastricht School of Management بوده و برای هر دانشجو دو استاد راهنما از هر دو دانشگاه تخصیص یافته و هدایت رساله دکتری را بر عهده خواهند داشت.
  • انتخاب موضوع پایان نامه که دارای ماهیت عملیاتی و اجرایی فضای کسب و کار می باشد، در طول مدت سال اول و پیش از برگزاری جلسه دفاع از پروپوزال، در جلسات هماهنگ و مشترک میان دانشجو و اساتید راهنما شکل گرفته و تکمیل می گردد.
  • هزینه دوره در طی چهار سال پرداخت می گردد. این هزینه تنها شامل هزینه های ثبت نام دوره بوده و در صورت تمایل دانشجویان به گذراندن بخشی از دوره در هلند، شامل هزینه های زندگی و اقامت نمی باشد. علاوه بر این در صورت افزایش مدت تکمیل دوره به بیش از چهار سال هزینه ثبت نام ترم اضافی مترتب خواهد بود.
  • دروس در این دوره توسط اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر و Maastricht School of Management (به زبان انگلیسی) تدریس می گردد.
  • دانشگاه صنعتی اميركبير فاقد امكانات خوابگاهی و كمك هزينه های تحصيلی، مسكن برای پذيرفته شدگان این دوره می باشد.
  • براي دانشجويان مشمول ذكور ايرانی مطابق قوانين نظام وظيفه عمومی پس از ثبت نام درخواست معافيت تحصيلی خواهد شد.
  • حداقل طول دوره دكترا ۳.۵ سال (معادل ۷ نيمسال) و حداكثر آن ۵ سال (معادل ۱۰ نيمسال) است. بدیهی است به ازاء هر نیم سال تحصیلی مازاد بر طول ۴ ساله دوره شهریه اضافه متناسب با شهریه کل پس از اخذ مجوز ادامه تحصیل از دانشگاه دریافت خواهد شد.
  • دانشگاه در خصوص اخذ ويزا تمام هماهنگی های لازم را با Maastricht School of Management انجام خواهد داد .بدیهی است عدم صدور ويزا به هر دليل مسئوليتی متوجه دانشگاه صنعتي امير كبير  و Maastricht School of Management نخواهد كرد.

۴.نحوه نام نويسی اينترنتی

• شروع فرآیند ثبت نام از ۴ آذر ۱۳۹۶ می باشد و تا پایان وقت اداری ۲۰ دی ۱۳۹۶ ادامه دارد.(با توجه به تقاضای مکرر متقاضیان، زمان ثبت نام تمدید گردید. این زمان به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.)
  • کلیه مراحل ثبت نام و پرداخت هزينه تشكيل پرونده و ساير مراحل پذيرش بصورت الكترونيکی ازطريق سامانه پذيرش انجام می پذیرد.
  • واریز مبلغ ۲۰۰ هزار تومان (غير قابل برگشت) توسط داوطلبین ازطريق لینک مربوطه (در صورت عدم پرداخت پرونده داوطلب جهت بررسی ارسال نمیگردد)
  • در صورت پذيرش داوطلب جهت مصاحبه حضوری، ارائه اصل كليه مدارك الزامی می باشد.
  • چنانچه در هر مرحله از ثبت نام و تحصيل در دانشگاه مشخص گردد كه داوطلب واجد يكی از شرايط فوق نبوده است بلافاصله از ثبت نام وادامه تحصيل او جلوگيری به عمل آمده، طبق مقررات با وی رفتار خواهد شد و کلیه مسئولیت ها و عواقب آن متوجه داوطلب خواهد بود.

داوطلبان می توانند پاسخ سؤالات خود را ازطریق پست الکترونیک mst-doctoral@aut.ac.ir  دریافت نمایند.

ثبت نام در دوره مشترک دکتری حرفه ای مدیریت کسب و کار (DBA)