انتشار کتاب «پیوست نگاری فناوری در قراردادهای کلان بین‌المللی » تالیف آقای دکتر «مهدی مجیدپور»

کتاب «پیوست نگاری فناوری در قراردادهای کلان بین‌المللی» تالیف آقای دکتر «مهدی مجیدپور» توسط انتشارات دانشگاه صنعتی امیرکبیر به چاپ رسیده است.

همکاری‌های بین‌المللی به ویژه ابرپروژه‌ها و قراردادهای کلان، از منظر حجم قرارداد ، پیچیدگی در مدیریت و عوامل تأثیرگذار دارای اهمیت بالایی هستند و در عین حال فرصتی بی‌نظیر برای اکتساب فناوری و توانمندسازی بومی قلمداد می‌شوند. این کتاب مجموعه‌ای ارزشمند از منابع معتبر علمی در زمینه انتقال و اکتساب فناوری، به همراه موردکاوی‌هایی از کشورهای چین و کره جنوبی در استفاده از فرصت‌ها را تحلیل نموده است. در نهایت، این کتاب چارچوبی برای ارتقاء سطح هوشمندی راهبردی و آمادگی فناورانه در قراردادهای بین‌المللی ارائه نموده است که مورد استفاده دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی و همچنین مدیران بنگاه‌های بزرگ خواهد بود.