دوره کارشناسی ارشد اقتصاد انرژی

معرفی رشته اقتصاد انرژی در مقطع کارشناسی ارشد

برای آموزش دانشجویان برای بخش انرژی کشور مانند نفت و مباحثی همچون انرژی­ های برق، آب و گاز می­ باشد. در واقع ارائه طرح­ های ایجادی و یا اصلاحی در زمینه راه ­اندازی صنایع انرژی ­محور وظیفه دانش ­آموختگان این رشته است. توانمندی تحلیل شرایط، امکان سنجی و شرایط بازار و تغییرات روندها در انرژی­ های تجدیدپذیر و تجدید ناپذیر خروجی ­های این رشته می ­باشند. در مجموع باید گفت تجزیه و تحلیل موضوعات مختلف اقتصاد انرژی از قبیل ساختار بازار و مشتقات آن و سایر انرژی­ ها، قیمت­ گذاری، صرفه جوئی، جانشینی، بازاریابی و بازرگانی بین ­المللی انواع مختلف انرژی، شناخت تحولات سیاسی و سازمان ­ها و مجامع بین­ المللی مربوط به انرژی­های مختلف و آشنایی با روش ­ها و مدل­ های توسعه اقتصادی در بحث تولید، واردت و صادرات و فروش و مصرف انرژی، همگی از مباحث تخصصی این گرایش است.