اطلاعیه برگزاری دوره دکتری مشترک دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه صنعتی دلفت

95/5/2

دانشکده مدیریت، علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با همکاری دانشگاه دلفت هلند(Delft University of Technology)یکی از دانشگاه های برتر دنیا دوره مشترک دکتری مدیریت انرژی در نیم سال اول تحصیلی ۹۶-۹۵ برگزار می نماید.

۱- شرایط ثبت نام:

حداقل دو سال سابقه کار

مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاه های معتبر

کسب نمودن نمره قبولی در مصاحبه حضوری

۲- نحوه گزينش دانشجو:

• بررسی سوابق تحصيلی داوطلبان و دعوت به مصاحبه تخصصی

پس از بررسی اولیه سوابق تحصیلی داوطلبان (كه مشخصات خود را در بازه زمانی تعيين شده در سامانه تحصيلات تكميلی دانشگاه وارد نموده ­اند)، با توجه به وضعيت داوطلبان به مصاحبه تخصصی دعوت می گردند. لازم به ذكر است كه مرحله اول بر اساس سوابق آموزشی داوطلب و امتيازدهی به آنها انجام می­ شود. شاخص­ های اصلی كيفيت و رده دانشگاه های مقاطع كارشناسی و كارشناسی ارشد، معدل مقاطع كارشناسی و كارشناسی ارشد، مدت دوره تحصيل كارشناسی و كارشناسی ارشد، مدرك معتبر زبان انگليسی و رتبه المپيادهای كشوری دانشجویی داوطلب می باشند.

• برگزاری مصاحبه تخصصی

كليه دعوت شدگان به مصاحبه تخصصی بايد در تاریخ‌های ۳ الي ۴ شهريورماه جهت انجام مصاحبه به دانشکده‌ مديريت ، علم و فناوری مراجعه نمايند. لازم است قبل از مراجعه دعوت شدگان گرامی ،به سايت دانشكده مراجعه و از زمان و مکان دقيق مصاحبه اطلاع حاصل نمايند

۳- جدول زمان بندی

شروع ثبت نام در سامانه ۶ مرداد ماه

اتمام ثبت نام در سامانه ۲۰ مرداد ماه

اعلام نتایج اولیه و دعوت به مصاحبه ۲۷ مرداد ماه

انجام مصاحبه ۳ و ۴ شهریورماه

اعلام نتايج پذيرش نهایی روی سايت دانشگاه ۱۳ شهریور ماه

انتخاب واحد و ثبت نام و واریز شهریه اولیه ۱۶ شهریورماه

شروع کلاس های درسی ۲۰ شهریورماه

۴- تعهدات و مراحل تحصیلی

تحصيل در دوره دكتری بصورت تمام وقت می باشد.

برگزاری دوره به زبان انگليسی مي باشد.

مدرک نهایی از طرف دانشگاه دلفت صادر می گردد.

محل تشکیل کلاس ها در دانشگاه صنعتی امیرکبیر خواهد بود.

دروس در دانشگاه صنعتی امیر کبیر توسط اساتید دانشگاه دلفت و همچنین اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر تدریس می گردد.

دانشگاه صنعتی اميركبير فاقد امكانات خوابگاهی و كمك هزينه های تحصيلی ، مسكن براي پذيرفته شدگان این دوره می باشد.

براي دانشجويان مشمول ذكور ايرانی مطابق قوانين نظام وظيفه عمومی پس از ثبت نام درخواست معافيت تحصيلی خواهد شد.

حداقل طول دوره دكترا ۳/۵ سال (معادل ۷ نيمسال) و حداكثر آن ۵ سال (معادل ۱۰ نيمسال) است. بدیهی است به ازاء هر نیم سال تحصیلی مازاد بر طول ۴ ساله دوره شهریه اضافه متناسب با شهریه کل پس از اخذ مجوز ادامه تحصیل از دانشگاه دریافت خواهد شد.

دانشجویان می بایست حداقل یک سال (سال دوم و یا سوم ) از چهار سال دوره تحقیقات با هزينه شخصی در کشور هلند تحصیل نمایند و مابقی دوره را در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به تحصیل ادامه خواهند داد.

دانشگاه در خصوص اخذ ويزا تمام هماهنگی های لازم را با دانشگاه دلفت انجام خواهد داد .بدیهی است عدم صدور ويزا به هر دليل مسئوليتی متوجه دانشگاه صنعتي امير كبير نخواهد كرد.

۵-نحوه نام نويسی اينترنتی

کلیه مراحل ثبت نام و پرداخت هزينه تشكيل پرونده و ساير مراحل پذيرش بصورت الكترونيکی ازطريق سامانه پذيرش انجام می پذیرد.

واریز مبلغ ۲۰۰ هزار تومان(غير قابل برگشت) بعد از دعوت به مصاحبه ازطريق سامانه پذيرش

در صورت پذيرش داوطلب جهت مصاحبه حضوری، ارائه اصل كليه مدارك الزامی می باشد.

چنانچه در هر مرحله از ثبت نام و تحصيل در دانشگاه مشخص گردد كه داوطلب واجد يكی از شرايط فوق نبوده است بلافاصله از ثبت نام، از ادامه تحصيل او جلوگيری به عمل آمده و طبق مقررات با وی رفتار خواهد شد

داوطلبان می توانند پاسخ سؤالات خود را ازطریق پست الکترونیک mst @aut.ac.ir دریافت نمایند.

دعوت به مصاحبه اولیه دوره دکتری مدیریت انرژی